Over ons

Ramen, deuren of poorten.
Bij Moeys zijn ze steeds op maat van de klant! Verkrijgbaar in een breed pallet van vormen en kleuren geeft het gamma een antwoord op elke smaak of stijl van woning. Of u nu kiest voor wit of ivoorkleurig, met houtdessins of in een unikleur, ...

Veiligheidsramen
Vraag gerust naar de Moeys-plus ramen. Die zijn altijd voorzien van draai ramen met veiligheidsbeslag en een kruk op elke raamvleugel. Moeys maakt uw woning extra inbraakveilig zonder meerkost.Het uniek systeem, bekend onder de naam 'Saflex Inside', ontmoedigt elke inbreker. Zelfs met een koevoet is het immers onmogelijk om het raam binnen een korte termijn te forceren.

Opbouwrolluiken
Waarom bij renovatie uw huis ook niet van rolluiken voorzien? Bestaande ramen worden weggenomen, rolluiken op het nieuwe raam geplaatst. Raam en rolluik vormen eenvoudigweg één geheel.

Sierluiken, klapluiken
Lekker op een terrasje zitten terwijl de buurman de luiken aan het verven is? Dan bent u bij Moeys aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte.

Beglazing
Moeys gebruikt verschillende toepassingen van dubbele beglazing. Op die manier is uw woning straks optimaal beschermd tegen inbraak, lawaai en warmteverlies.

Erkers
Erkers vergroten de lichtinval in uw woning. Als u kiest voor een erker, krijgt u er een betere kijk op de dagelijkse gebeurtenissen bij.

Rolluiken
De bediening van uw rolluiken vergt heel wat inspanning of werkt niet mee? De PVC-rolluiken van Moeys met manuele of elektrische bediening zijn een gemak in huis!